Please be patient while the object screen loads.
Электронная библиотека (репозиторий)
Томского государственного университета
English
Русский
Home
Show
All
Show
Quick Collection
Browse ↓
Communities & Collections
By Title
By Creator
By Subject
By Date
Additional Resources
Search History
Эндаумент фонд ТГУ!
Впиши своё имя в историю университета
-
Сделать пожертвование
-
Advanced Search
Solioz, Marc
Add to Quick Collection
Description
Size
Format
Evaluation of chocolate as a source of dietary copper
190 KB
Adobe Acrobat PDF
View Details
Download
DOI Доступ к ресурсу на сайте издателя
10.1007/s00217-014-2240-x
Title
Evaluation of chocolate as a source of dietary copper
Creator
Weber, Thomas
Creator
Solioz, Marc
Contributor
Томский государственный университет Институт биологии, экологии, почвоведения, сельского и лесного хозяйства (Биологический институт) Кафедра физиологии растений и биотехнологии
Subject
шоколад
медь
питание
содержание меди
какао
Date
2014
DOI
10.1007/s00217-014-2240-x
Relationships
Show Relationship Browser for this Object
collection(s)
Институт биологии, экологии, почвоведения, сельского и лесного хозяйства (Биологический институт)
Identifier
vtls:000486499
http://vital.lib.tsu.ru/vital/access/manager/Repository/vtls:000486499
Rights
Resource access is available in the premises of Research Library
Type
статьи в журналах
Source
European food research and technology. 2014. Vol. 238, Issue 6. P. 1063-1066
Language
eng
925 Visitors
922 Hits
7 Downloads
Preview
Институт биологии, экологии, почвоведения, сельского и лесного хозяйства (Биологический институт)
Evaluation of chocolate as a source of dietary copper
^ DIV >