Add to Quick Collection
All 3 Results
Showing items 1 - 3 of 3.
Add All Items to Quick Collection
Source: Вестник Томского государственного университета. Биология. 2022. № 59. С. 42-63
Type: статьи в журналах
Date: 2022
Description:
Особое значение в производстве ферментированных мясных продуктов играют стартовые культуры, посредством протеолитической системы которых происходит протеолиз белков мясного сырья с образованием коротк
... More
Source: Перспективы развития фундаментальных наук : сборник научных трудов XIX Международной конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, 26-29 апреля 2022 г.. Томск, 2022. Т. 2 : Химия. С. 112-114
Type: статьи в сборниках
Date: 2022
Description:
In this article, we obtained a composite of hydroxyapatite and sodium alginate, and also researched their chemical and physical properties by IR spectroscopy, X-ray diffraction and titration. The resu
... More
Source: Перспективы развития фундаментальных наук : сборник научных трудов XVIII Международной конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, 27–30 апреля 2021 г.. Томск, 2021. Т. 2 : Химия. С. 268-270
Type: статьи в сборниках
Date: 2021
Description:
Hydrogels from a mixture of polyvinyl alcohol (PVA) and sodium alginate (SA) have great potential for use as functional biomaterials; therefore, studying the effect of the preparation method and compo
... More