Please be patient while the object screen loads.
Электронная библиотека (репозиторий)
Томского государственного университета
English
Русский
Home
Show
All
Show
Quick Collection
Browse ↓
Communities & Collections
By Title
By Creator
By Subject
By Date
Additional Resources
Search History
Эндаумент фонд ТГУ!
Впиши своё имя в историю университета
-
Сделать пожертвование
-
Advanced Search
Preview
Add to "Quick Collection"
Description
Size
Format
Methods for determining the residual antibiotics in food
249 KB
Adobe Acrobat PDF
Read
Download
#антибиотики
#пищевые продукты
#методы определения остаточного содержания антибиотиков
Title
Methods for determining the residual antibiotics in food
Creator
Tchaikovskaya, Olga N.
|
Chaydonova, V. S.
|
Ashmarina, Maria V.
Date
2021
Relationships
Show Relationship Browser for this Object
collection(s)
Физический факультет
Identifier
смотреть в электронном каталоге НБ ТГУ
Type
статьи в сборниках
Source
Pulsed lasers and laser applications AMPL-2021 : the 15th International conference, September 12-17, 2021, Tomsk, Russia : abstracts. Tomsk, 2021. P. 120
Language
eng
Created: 21-03-2022
394 Visitors
285 Hits
112 Downloads
Физический факультет
Methods for determining the residual antibiotics in food
^ DIV >